Raw steel shelving unit divides the dining room from the sunken living room. Shelves are interchangeable to create flexible storage units. Shallower shelves on one side provide a ‘breakfast bar’ area where stools fit underneath. So far the region is in heavy use holding drinks for the living room, providing charging space for laptops with recharging headspace looking out over the river, and allowing preschooler tv access to the otherwise babygated-off lower living room.

Stairs to the sunken areas of the main floor are also raw steel, echoing the structural support running up the house’s main staircase.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s